Shërbime

Starsat ofron instalim të shpejtë dhe shërbime cilësore që fillojnë nga 1500 lekë në muaj dhe arrijnë deri në linjat e dedikuara me shpejtësi 100 Mbps. Nëse ju duhet lidhje interneti në shumë pika të biznesit tuaj, vetëm Starsat ju thjeshtëson punën dhe ju bën lidhjet sipas shërbimit të dëshiruar. Zgjidhni kompaninë që do të jetë gjithmonë e gatshme t'ju ndihmojë ndërsa biznesi juaj rritet. Në qoftë se ofroni shërbime dhe produkte kompjuterike, na kontaktoni për mundësinë që të ofroni edhe shërbime interneti për familje dhe biznese. Në qoftë se keni internet kafe, na kontaktoni për mundësitë që të përmirësoni cilësinë e shërbimit tuaj dhe që të ofroni shërbim interneti në shtëpi dhe zyra. Duke u bërë partnerë me ne, përdorim së bashku teknologjinë dhe eksperiencën tonë për të shtuar shërbime të reja dhe për të zgjeruar zonën që mbulojnë shërbimet tuaja. Në veçanti, mundësitë për zgjerim të shpejtë janë të mëdha në zonat rurale ku shërbimet ekzistuese nuk arrijnë ose janë me cilësi të dobët. Për çdo pyetje që mund të keni dhe për shpjegime të mëtejshme, na kontaktoni.

 

Shërbimi Satelitor Tooway™

Paketa për konsumatorë fundorë dhe biznese të vogla:

Kostot Fillestare

Pajisjet (Antena, Modemi, Kabllo, etj.)

380

Aktivizimi

35

Instalimi (udhëtimit dhe puna e instaluesve)

100 (pa kosto nëse kryhet nga vetë klienti)

Çmimet e Shërbimit

Plani i Shërbimit

Tooway 8

Tooway 12

Tooway 18

Tooway 18max

Shpejtësia e Shkarkimit (Download)

8 Mbps

12 Mbps

18 Mbps

18 Mbps

Shpejtësia e Dërgimit (Upload)

2 Mbps

4 Mbps

6 Mbps

6 Mbps

Kuota Mujore

8 GB

16 GB

26 GB

50 GB

Çmimi Mujor

23

38

52

97