Listë Produktesh

Aksesorë

Pajisje për produktet e MikroTik - ushqyes normalë, injektorë PoE (ushqyes me elektricitet nëpërmjet lidhjes Ethernet), ndarës linje.

 • 24V 1.6A
 • For long cables
 • For installations with many miniPCI
 • 48V power adapter
 • For RB800 and older RB products
 • PoE injector
 • For 10/100 ports
 • Fits most products
 • uFl to Nfemale
 • fits R52 and R52H
 • right angle
 • 48 to 24V PoE
 • 802.3af
 • 802.3at PoE plus
Kuti Mbajtëse

Kuti për përdorim brenda dhe jashtë. Zgjidhni në përputhje me vendin ku do përdoret, modelit të RouterBOARD për të cilin do përdoret, dhe llojeve të lidhjeve që ju duhen (USB, lidhje me antena, etj.).

 • Fits CAOTS
 • All metal bracket
 • Plastic outdoor box
 • Ethernet insulator
 • For bigger devices
 • Mounting set included
 • For RB433 series
 • Black aluminium
 • Holes for antennas and USB
 • For RB450 and RB450G
 • Black aluminium
 • Mbajtëse e brendshme për RB800
 • Alumin, e zezë
 • Vrima për antena
Zgjidhje të integrueshme

Këto produkte janë të montuara në kutinë e vet dhe me konfigurim të parapërgatitur për funksionet bazë. Janë gati për përdorim dhe përfshijnë ushqyesin që t'i vini menjëherë në punë.

 • Indoor metal case
 • Ten Ethernet ports
 • New generation CPU
 • Gigabit SXT
 • Dual pol antenna
 • Integrated design
 • perfect SOHO AP
 • five Ethernet
 • 1W 2.4Ghz wireless
 • USB port
 • Million pps!!!
 • Dual Core 1GHz CPU's
 • 13x Gigabit Ethernet
 • 1U rackmount
 • Low cost rackmount
 • 10x Gigabit ports
 • No moving parts
 • Gigabit switch
 • Five ports
 • Web interface
 • Powered by SwOS
 • SOHO ethernet router
 • Five ports
 • Small plastic case
 • Omni AP
 • PoE output
 • Dual polarization
 • Dual chain 5Ghz
 • 2GHz
 • 500mW transmit power
 • Integrated design
 • 16dBi dual pol
 • CPE or PtP
 • 802.11n TDMA
Ndërlidhës

Karta për komunikim me radiovalë për t'u shtuar funksione pajisjeve RouterBOARD dhe kompjuterave që përdorin sistemin RouterOS. Zgjidhni sipas frekuencës, fuqisë transmetuese, dhe llojit të lidhjes që ju duhet.

 • TX up to 800mW
 • 802.11a/n
 • 9 LED indicators
 • ESD protection
 • 802.11a/b/g/n
 • 25dBm power
 • 5GHz or 2GHz
 • two MMCX connectors
 • Attaches to RB800
 • 16x Ethernet
 • Attaches to RB800
 • 4x miniPCI
 • miniPCI-e to PCI-e
 • For use in PCs
 • miniPCI to PCI
 • For use in PCs
 • Attaches to RB800
 • 2x miniPCI
RouterBOARD

Rutera të integruar që përdorin sistemin RouterOS. Që të përdorni pajisjet në këtë grup, zgjidhni kutinë mbajtëse, ushqyesin, dhe ndërlidhesit që preferoni. Këto pajisje ofrojnë mundësitë më të gjera për të kombinuar pikërisht atë që i duhet klientit të sofistikuar me njohuri të thella se çfarë i duhet.

 • Low cost
 • Ten Ethernet ports
 • New generation CPU
 • Multiport router
 • 680MHz CPU
 • 128MB Memory
 • 9x Gigabit ports
 • Multiport router
 • USB for 3G or storage
 • 680MHz CPU
 • 128MB memory
 • Level5 license
 • Low cost AP
 • miniPCI and USB
 • Gigabit Ethernet
 • 680Mhz CPU
 • Low cost AP
 • miniPCI and USB
 • 64MB RAM
 • 680Mhz CPU
 • 30dbi/1W TX power
 • two chains
 • 2.4Ghz 802.11bgn
 • low price
 • 802.11a/n 2 chains
 • AP license
 • Gigabit Ethernet
 • 2x MMCX connectors
 • Gigabit ports
 • Top of the line CPU
 • Fastest wireless device
 • Low cost 3 xGigabit
 • Five miniPCI slots
 • Useful for sectors
 • 2 USB ports
 • 3x Gigabit Ethernet
 • 3x miniPCI
 • USB
 • Voltage monitor
 • 64MB RAM
 • 680MHz CPU
 • Powerful and small
 • Perfect for integrators
 • Built in wireless
 • 2GHz 802.11b/g
 • USB and miniPCI-e
 • Perfect 3G device