Welcome to Starsat

Starsat International ofron shërbim interneti në Shqipëri që nga viti 2003. Që në fillim, Starsat është specializuar në lidhjet e internetit kudo, edhe atje ku shërbimet e tjera nuk arrijnë. Rrjeti që kemi ngritur dhe eksperienca na lejojnë të plotësojmë nevojat e komunikimit të çdo klienti, sado të thjeshta apo komplekse të jenë ato.

Shikoni informacionin rreth shërbimeve dhe produkteve tona dhe na kontaktoni nëpërmjet formularit të kontaktit ose duke përdorur informacionin më poshtë: