Solutions

Starsat ofron instalim të shpejtë dhe shërbime cilësore që fillojnë nga 1500 lekë në muaj dhe arrijnë deri në linjat e dedikuara me shpejtësi 100 Mbps. Nëse ju duhet lidhje interneti në shumë pika të biznesit tuaj, vetëm Starsat ju thjeshtëson punën dhe ju bën lidhjet sipas shërbimit të dëshiruar. Zgjidhni kompaninë që do të jetë gjithmonë e gatshme t'ju ndihmojë ndërsa biznesi juaj rritet.