Contact

Address

Starsat International, sh.p.k.
Rr. Dritan Hoxha, Pallati M. C. Inerte, Kati 1

Tirana, Albania

Tel: +355 (0) 4 2413914
Mobile: +355 (0) 682069199
E-mail: info@starsat.al
Website: http://www.starsat.al


Ju lutem na shpjegoni më poshtë si mund t'ju ndihmojmë, ose na shkruani pyetjet që keni. Përfshini gjithë informacionin që na ndihmon t'ju kuptojmë sa më mirë, në mënyrë që t'ju përgjigjemi sa më shpejt dhe sa më saktë. Starsat International shquhet për marrëdhëniet etike me klientët dhe partnerët, duke i trajtuar ata ashtu siç duam të na trajtojnë. Sapo ta marrim mesazhin, do bëjmë çmos t'ju shërbejmë në mënyrë të përsosur.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.